Molt bon debat amb Marta Sibina i Montse Morón en el nostre 1er aniversari

Volem agrair la presencia a tots els assistents al debat organitzat amb motiu del nostre 1r aniversari amb Marta Sibina, candidata per Barcelona de En Comú Podem i Montse Morón, regidora de VOLEMataró. Tot i la competència del futbol i un temps que no invitava a sortir es va omplir la sala on se celebrava.

Marta Sibina ens va recordar la necessitat de seguir empenyent de valent per evitar que les dretes i les seves polítiques neoliberals segueixin abusant de nosaltres, i que la confluència aquí a Catalunya ha de ser l'eina per aconseguir-ho. Va insistir en el fet que som l'únic actor polític que defensa el dret a decidir de totes totes, i a tota Espanya, i va comentar també la fiabilitat relativa que tenen les enquestes.

Per la seva banda, Montse Morón ens va fer un bon esbós de què és la feina d'un regidor de Podem, amb exemples concrets de la seva població i de com, de mica en mica, es van canviant les coses: els treballadors van als regidors a demanar suport i no fan ús dels sindicats, importants plans de medi ambient i mobilitat es porten per fi a terme o s'actualitzen, s'adopten mesures per ajudar a mares sense recursos o s'evita el tallament de l'aigua a famílies necessitades... Va tenir una menció també pels companys d'ICVERC i la CUP amb qui porten diversos projectes en comú.

El regidor per ICV de Calella, Sebastià Tejada, present en l'acte, va felicitar a la Montse per la seva feina i va destacar l'esforç que el treball en un ajuntament suposa pels grups petits.

El debat va acabar amb un petit cremat a la plaça de l'Església on vàrem convidar als vianants que, tot i el fred, s'atrevien a sortir, i que va ser possible gràcies a la col·laboració del Grup Pa, Vi i Moltó de Calella a qui estem molt agraïts. Agraïm també la presència dels companys de Pineda, Malgrat, Tordera, Canet i Mataró que ens varen donar suport. Moltes gràcies a tots i endavant! PODEM!

Podeu trobar fotos de l'acte clicant aquí.



Deja un comentario...